Termeni și servicii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE.VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI www.elmarst.ro

Continutul tuturor paginilor acestui site web sunt proprietatea S.C. ELMARST Team S.R.L. Toate materialele (incluzand fara limitari articole, texte, imagini, banner-ele, logo-uri, design, etc) continute in acest site sunt protejate de legile copyright-ului si ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate distribuite, vandute, transmise sau publicate fara acordul scris al societatii noastre.

  • Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
  • Este interzisa modificarea oricarei informatii (atat text cat si foto sau video) continute in paginile site-ului.
  • Eventualele materiale oferite nu pot fi multiplicate si utilizate in scopuri comerciale (vanzare sau folosirea lor prin alte metode care ar aduce profituri banesti sau materiale, persoanei respective).
  • Administratorii site-ului si/sau persoanele/departamentele carora le sunt adresate E-mail-uri sau scrisori, desi isi rezerva acest drept, nu au obligatia de a pastra o evidenta a lor, avand deplina libertate in luarea deciziilor privind stergerea sau durata pastrarii acestora.
  • In cazul completarii formularului de contact pentru orice intrebari legate de serviciile/produsele firmei noastre este obligatorie completarea tuturor campurilor din formularul electonic de contact.
  • Compania noastra nu ofera nici o garantie si nu isi asuma raspunderea vis-Ã -vis de intreruperi, pierderea legaturii sau erori intervenite in cazul accesarii site-ului, precum si de prejudiciile cauzate de insecuritatea liniei si a calculatorului de pe care persoana se conecteaza la site.
  • Eventualele nemultumiri legate de site pot fi adresate administratorilor site-ului, care isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta.
  • Compania isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila termenii si conditiile acestui acord, precum si aspectul si optiunile sau facilitatile oferite de site.
  • Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la interzicerea accesului pe site.